De locatie

Wij verwelkomen u en uw eventuele gasten op deze avond graag in het Bolidt Innovation Center. Wij heten u daar hartelijk welkom en zorgen voor een gevarieerd programma in een smakelijke en vermakelijke setting van gezellige mensen.

Het adres is:
Noordeinde 2 te Hendrik-Ido-Ambacht

Er is voldoende parkeergelegenheid op de nabijgelegen parkeerplaatsen. Volg hiervoor de aanwijzingen van de parkeerbegeleiders.

De dresscode voor de avond is casual chique.

Het goede doel

Voor 44 miljoen Oekraïners dreigen de huidige ontwikkelingen uit te lopen op een humanitaire ramp. Al ruim 3 miljoen Oekraïners zijn hun land ontvlucht. Ze hebben onze steun nu nodig!

Tijdens de benefietavond zullen we met elkaar zoveel mogelijk geld ophalen.

Met uw bijdrage steunt u de vluchtelingen uit Oekraïne door hen te voorzien van levensreddende noodhulp ter plaatse én een goede eerste opvang in Nederland.

Programma 30 maart

18:00 Welkomstborrel
19:00 Start 4-gangen diner
21:45 Start loterij en veiling
23:00 Einde

Loterij en veiling

Op deze onvergetelijke avond zal er een speciale lotenverkoop plaatsvinden en ook een veiling onder leiding van onze veilingmeester Junior Zegger. Tijdens de veiling kunt u bieden op aantrekkelijke en originele kavels.

Onze gastvrouwen zullen bij u aan tafel langskomen voor de lotenverkoop. De betaling zal plaatsvinden via PIN. Vanaf € 200,- sturen wij u op verzoek achteraf een factuur.

Drankje op? Rent a BOB

Gedurende de avond wilt u zorgeloos genieten van een drankje. Rent-a-bob brengt u veilig en comfortabel naar huis in uw eigen auto.

Ook deze opbrengsten komen volledig ten goede aan het goede doel.

Reserveer hier uw BOB