Beste wijnliefhebber,

De zomer is in volle gang en brengt vrolijke geluiden van fluitende vogeltjes met zich mee. De BBQ wordt weer tevoorschijn gehaald en iedereen geniet van de warmere temperaturen.

Dit is ook de tijd van lange, zwoele zomeravonden en gezellige BBQ’s met vrienden en familie, waarbij een goed glas wijn vaak niet ontbreekt.

In samenwerking met Slijterij Leo Verhagen uit Hendrik-Ido-Ambacht presenteert de Ronde Tafel 112 Ridderkerk u graag een bijzondere selectie zomerse wijnen. Zoals elk jaar zal de opbrengst van de wijnverkopen geschonken worden aan een goed doel in de regio. Dit jaar hebben we gekozen voor de Voedselbank Ridderkerk.

De Voedselbank Ridderkerk speelt een cruciale rol in het ondersteunen van gezinnen die het financieel zwaar hebben. Ze voorzien hen van voedselpakketten en bieden zo een helpende hand om de dagelijkse uitdagingen te overwinnen. De Voedselbank streeft ernaar om iedereen toegang te geven tot voldoende voeding en een gezonde levensstijl, zelfs in moeilijke tijden.

Door deel te nemen aan deze actie en onze geselecteerde wijnen te kopen, draag je direct bij aan het ondersteunen van de Voedselbank Ridderkerk én het verbeteren van het welzijn van gezinnen in nood. Samen kunnen we ervoor zorgen dat niemand in onze gemeenschap honger hoeft te lijden.

De wijnen kunnen na afhaalbevestiging worden afgehaald bij de slijterij van Leo Verhagen.

Namens de Voedselbank Ridderkerk willen wij u bij voorbaat bedanken voor uw bestelling.

Link: https://www.vbridderkerk.nl/

Bestellen